NLA

Agentschappen Icoon

Productiviteitsindex
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de verhouding tussen de productie en alle ingezette (productie)middelen.

PRODUCTIE & KWALITEIT

totale productie (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de totale gewogen productie.

MIDDELEN

Volume middeleninzet (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van het totale volume van de ingezette middelen (personeel en materiaal).

Boetebeschikkingen (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van het aantal boetebeschikkingen n.a.v. overtredingen van arbeidswetgeving.

Volume personeel (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de personeelskosten gecorrigeerd voor veranderingen in arbeidsduur en prijsontwikkelingen.

Ongevalsonderzoeken (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de som van het aantal afgesloten onderzoeken n.a.v. een ernstig arbeidsongeval.

Volume materiaal (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de materiaalkosten gecorrigeerd voor prijsontwikkelingen.

Opsporingsonderzoeken (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de som van het aantal afgeronde onderzoeken n.a.v. strafrechtelijke overtredingen binnen het SZW- en VWS-domein.

Personeelssterkte in fte's (index)
Tooltip Icoon Het betreft hier de index van de personeelssterkte in fte (fulltime equivalent), gecorrigeerd voor veranderingen in arbeidsduur.

Werknemers zonder ongeval (%)
Tooltip Icoon Het betreft hier het percentage werknemers dat geen arbeidsongeval heeft gehad.

Arbeidsintensiteit (%)
Tooltip Icoon Het betreft hier het procentueel aandeel van het personeelsvolume in het totale volume ingezette middelen.

handhavingssucces 1e inspectie (%)
Tooltip Icoon Het betreft hier het gemiddeld handhavingspercentage van de 1e inspectie incl. Brzo. Dit percentage geeft een indicatie van de mate waarin de Arbeidsinspectie erin slaagt risicogericht te inspecteren (werkgevers te bezoeken die de regels overtreden).

Productiviteitsgroei (%)
Tooltip Icoon Het betreft hier de procentuele productiviteitsverandering.